Totaal aantal pageviews

woensdag 4 mei 2011

Hey Hey i wanna be a Rockstar

*En arrogante pose aannemen*
Jaa guys, het leek me wel leuk om een beetje een rocky look te maken. Beetje catchy maar wel stoer.


Als eerst zat ik te twijfelen over het haar. Beetje wild à la Hayley Williams? Of strakke staart met een poof à la Kim kardashian?

Na lang twijfelen ben ik voor de Poofy Ponytail gegaan.
Stijl haar is erg handig voor deze look, dus heb ik eerst mijn haar gestijlt.
Om de poof  te maken heb ik in plaats van volumepoeder talkpoeder van Zwitsal gebruikt, werkt super goed! Met een kammetje ben ik de voorste pluk haar gaan touperen, en ik deed er steeds wat meer talkpoeder bij. Het enige nadeel van de talkpoeder was dat ik het niet goed weg kreeg bij mijn haargrens. Toen mijn haar goed omhoog stond heb ik het met twee schuifspeldjes vastgezet , en er een overdosis aan haarlak in gedaan. ( that's the way to keep your hair healthy ;) )
Het leek me leuk om als effect bij de zijkanten van mn haar de kam-streepjes nog te zien, dus dat het is gekamt en dan meteen is vastgezet met haarlak. Dit heb ik gedaan zodat het er goed strak uitzag. Ook deze zijstukken haar heb ik met schuifspeldjes vastgezet en vervolgens heb ik een staart gemaakt hoe ik die altijd maak.
And your hair is already done!

Bij  een Rockstar denk ik aan donkere smokey ogen.
De ogen waren super makkelijk om te maken! Het leek een beetje op de Day 'n night look .
Op m'n hele ooglid had ik goude kleur uit het Sleek original palette gebruikt, in in mijn outer-v de zwarte kleur uit het Sleek original palette. Goed blenden en het kan al klaar zijn.
Maar het leek me leuk om met de zwart ver in mijn arcadeboog te gaan, bijna tot aan de neusbrug.
Aan de onderkant van mijn oog heb ik ook de zwarte en goude kleur aangebracht en heb ik de zwarte oogschaduw als een eyeliner gebruikt die ik ver heb doorgetekent.
Wat sparkle kon geen kwaad, en dus heb ik een Gosh effectpowder in 09 Holographic Silver (very pretty!)  in mijn ooghoek boven het onderste lijntje aangebracht.
Om goede zwarte lijntjes te maken met de zwarte oogschaduw heb ik de achterkant van het Catrice eyeliner kwastje gebruikt, daar kan je echt heel nauwkeurig mee werken.

Bij deze look vond ik zwaar aangezette wenkbrauwen wel passen. 
Nadat ik mijn wenkbrauwen had bij getekent met een hema potloodje, ging ik verder met de rest van m'n gezicht.
Als foundation heb ik de 24Hour stay foundation van Maybelline gebruikt.
Jukbeenderen accentueren wooohooo. Dat vond ik leuk om te doen. Met zwart heel lichtjes onder mijn jukbeen en goed uitvegen, daarna heb ik een bronzer van Sephora gebruikt om ze er flink uit te laten springen. Mijn lippen heb ik nude gemaakt met een mouse foundation van Maybelline.
Hier een foto waar m'n gezicht een beetje raar doet,maar de make-up wel goed te zien is: Dat was het eigenlijk wel , en ja later bedacht ik me dat mijn leren jasje wel leuk zou zijn voor op de foto dus die heb ik aangedaan.
Ik heb ook wat foto's gemaakt met mijn skull. Mijn leuke doodshoofd uit Spanje. Iedereen vindt hem eng maar ik vind hem echt heel leuk, hij doet me denken aan een tatoo. Maar goed deze was ook wel rocky en hij wordt toch nergens voor gebruikt dus ja waarom geen foto's met die sweetheart.

happy face; not


xoxo
Indira


4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor je/jullie compliment! Dit is de orginele cover, het was niet de bedoeling dat het lijkt hoor!
  Leuke blog! Ik kijk nog even verder!
  Priscella Manon x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeel erg mooi! Ik ga jullie blog bijhouden, echt super vet! Mooie foto's Indier!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen