Totaal aantal pageviews

maandag 27 juni 2011

Want a confident boost?

Andrea, a.k.a Andreaschoice op youtube. Ik vindt andrea supermooi en ik volg haar al een lange tijd op youtube. Naast de beautyfilmpjes die ze maakt is dit een van mijn favourite filmpjes. Dit filmpje heb ik heel lang geleden gezien en ben ik nooit vergeten. Het leek me leuk om dit te delen met jullie, want wat zij hier allemaal zegt over zelfvetrouwen en zekerheid is gewoon allemaal waar. Nu is het misschien moeilijk om zo te denken als zij hier vertelt, maar ik denk dat als je wat ouder je bent je dit makkelijker kan. Laat de mensen die jou niet mogen met rust en stop al je energie in de mensen voor wie jij er bent, en die er voor jou zijn.Ik ben het zó ontzettend eens met Andrea!
een paar quotes uit het filmpje waar ik persoonlijk precies hetzelfde over denk:

I think fighting is disgusting, it's not lady-like!
O, No it's not lady-like at all ! Echt waar , als ik meisjes hoor praten over dat ze iemand kapot gaan slaan enzo heb ik zoiets van doe normaal je kan toch gewoon praten. "dude, je bent meid; geen man". ik vindt het echt ontzettend on-charmant en onvrouwelijk! 


Life is a lot more than high school.
Denk maar zo , toen je op de basisschool zat was dát je leven, nu zie je dat gewoon als een deel van je leven dat alweer voorbij is. Over een paar jaar ben je weer weg uit deze school, weer iets afgesloten , weer nieuwe mensen ontmoeten. En als je al op een hogere school zit kijk je waarschijnlijk lachend terug op de middelbare school jaren. Pfff waar we ons toen druk over maakte ! . ( ten minste ik neem aan dat ik zo ga denken.;)You are who you are, you will never be that person.
Ze heeft gelijk, hoe erg je ook op iemand anders wilt lijken, je bent wie je bent en dat is het. Dat is iets wat je nou eenmaal niet kan veranderen so ; deal with it. Dan moet je er maar wat van maken toch? Je kan je hele leven blijven wensen dat je op een dag in die ander persoon zal veranderen, maar we all know dat dat niet gebeurd ( tenzij er een heel leuk feetje langskomt en je een wens mag doen). In plaats van blijven wensen kan je je leven wat nuttiger benutten en er iets leuks van maken. We kunnen niet iemand anders zijn, dus zullen we maar blij moeten zijn met onszelf.


Okee, ik denk heus niet zoals hierboven beschreven,ik zou zó graag willen dat ik zoals Andrea denk, maar ik probeer het!
Als ik het haar zo hoor zeggen , en dit lees klinkt het allemaal heel logisch. Alleen het uitvoeren lukt niet altijd.
Ik ga proberen m'n instelling meer te veranderen in dit, je leeft maar een keer dus je kan beter je energie in de leuke ervaringen & mensen stoppen, in plaats van het te verspillen.
xoxo 
Indira

1 opmerking: