Totaal aantal pageviews

donderdag 16 juni 2011

New videoclip Katy Perry - Last Friday Night

Let's see what happens when Katy Perry is invited to one of Rebecca Black's party's !
Katy perry heeft net een nieuwe video clip uitgebracht : Last Friday night.
Het leek Katy wel leuk om half hollywood uit te nodigen in haar clip,Rebecca clack, Darren Criss,Kenny G , Kevin McHale, Hanson, Corey Feldman en Debbie Gibso zijn allemaal in dit mini-filmpje te zien.

In de clip speelt Katy Kathy Beth Terry, die het alterego van Katy moet voorstellen. Kathy heeft trouwens ook haar eigen facebook pagina !
Ik heb echt hard gelachen toen Katy aan het begin omhoog kwam uit haar bed inclusief crocs met sokken.Ik vindt het echt superleuk dat ze gewoon als Geek in haar clip gaat, en niet alleen maar Miss Pretty is.
Het hele verhaaltje vindt ik wel grappig, die super coloured kleding, en dan die beugel, haha. Qua make-up vind ik de make-up die Kathy draagt wanneer ze omtovert tot een party-animal superleuk! Die blauwe glitters op d'r ogen; love it!
Het hele stijltje in deze clip vindt ik zo leuk ! beetje hairspray-achtig, met al die felle kleurtjes.
Ook vindt ik het echt leuk dat Rebecca Black hier goed wordt neergezet, nadat iedereen zo gemeen over haar heeft gedaan, ze staat nu wel mooi naast een paar beroemdheden.

Het rokje dat ze hier aan heeft vind ik ook heel leuk, beetje rock achtig zwart leer met die bronzen studs/rondjes ( ik kan het niet goed zien).
Tell me what you think about it!


xoxo
indira

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het liedje niet heel geweldig, maar de clip is echt leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hield nooit van Katy Perry, dat veel, maar omdat ze in het nieuws voor velen een goede reden, ik ben begonnen te luisteren naar haar

    BeantwoordenVerwijderen