Totaal aantal pageviews

donderdag 11 augustus 2011

Review Catrice Lashes to killMascara is voor mij het belangrijkste make-up product. Als ik één product zou moeten uitkiezen zou dat sowieso macara zijn. Het geeft mij gewoon een veel wakkerdere blik. Het uitzoeken van een goede mascara vind ik dan ook heel belangrijk, ik test niet veel mascara's uit omdat ik blij ben met de mascara die ik nu heb, maar ik besloot het er toch maar op te wagen, en een andere mascara te kopen. Als je wilt weten wat ik van de Catrice Lashes to kill vind moet je verder lezen.
De mascara kost maar €4,euro wat echt heel goedkoop is. Ik vind het een mooie verpakking, gewoon mooi zwart niks bijzonders. Op de verpakking staat 'ultra black' en 'volume mascara with black diamant powder'. Ik verwacht dus een goede zwarte mascara die echt meer volume aan mijn wimpers geeft.


Hier zijn voor en na foto's :
Je ziet dat de mascara echt mijn wimpers verlengt en volume geeft, het ziet er overall wel goed uit.
Wel is er een minpunt, en dat kreeg ik maar niet goed op de foto. Het kwastje heeft heel erg weinig product op zich ( beter te weinig dan te veel! ) maar een beetje té weinig, aan het begin bij het aanbrengen werden mijn wimpers korrelig en droog , daardoor was het best moeilijk om het goed aan te brengen, je moet  bestwel vaak over je wimpers gaan totdat dat niet meer zichtbaar is.


Ik vind dat de mascara echt heel veel lengte en volume geeft, maar ondanks dat zou ik hem niet nog een keertje kopen. Het is echt een prima mascara, maar ik prefer mijn normale mascara. I wonder welke mascara mijn huidige kan overtreffen haha .

xoxo
Indira

1 opmerking:

  1. Het effect is wel overweldigend. Het verschil tussne voor en na doet mij serieus overwegen om deze mascara ook maar eens te gaan halen.

    BeantwoordenVerwijderen